Učitavanje mape...

MJESTO I VRIJEME
DATUM - 09/09/2020
18:30 - 20:00

LOKACIJA
PUPITRES BAR - BOUTIQUE VINSKE KULTURE

KATEGORIJA


PRIRODNA BIODINAMIČKA VINA

 

tematska vinska radionica u Pupitresu

 

Prirodna  i biodinamička vina su danas zbog svoje ljepote, ekspresivnosti i zanimljivosti zaslužila poseban status u svijetu vina i gastronomije svih vodećih svjetskih metropola. Pronašla su se i na našoj karti.

Biodinamička vina su rezultat napornog rada prirode. To su vina čije se grožđe nije tretiralo nikakvim kemikalijima, herbicidima, pesticidima… Vinari rade svoje posebne pripravke kojima tretiraju tlo i vinovu lozu. I ne samo to… Briga je to o cijelom eko sistemu unutar jednog biodinamičkog okruženja. Biodinamičko vino može se nazvati vinom koje uzima u obzir grožđe, biljke,  životinje, zvijezde i svemir, ljude…

Ovom vas radionicom želimo iznenaditi i potaknuti na daljnje istraživanje vinskog svijeta kakvog možda niste otkrili, ili ga ste ga otkrili te  želite kušati neka vrhunska vina i produbiti dodatno saznanja o njima.

Želimo da osjetite uzbudljivu raznolikost i osobnost prirodnih vina kroz kušanje nekoliko prekrasnih primjera europskih vinara. Kakva su biodinamička vina te po čemu su posebna otkrijte s nama na ovoj posebnoj vinskoj večeri. Kušati ćemo šest predivnih vina u koja ćete se zaljubiti.

 

  • Cijena vinske radionice iznosi 350 kn
  • Kušamo šest uzoraka vina
  • Mogućnost plaćanja gotovinom ili na transakcijski račun, IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o.
  • Datum održavanja vinske radionice je  u u petak 09.09.2020. s početkom u 18:30h
  • Adresa: Pupitres, boutique vinske kulture, Frankopanska 1, 10 000 Zagreb
  • Vrijeme trajanja radionice: do 20:30h
  • Upiti i rezervacije putem e-maila na jelena@pupitres.hr ili pozivom na broj:098/165 8073

REZERVACIJE

Rezervacije su zaključene za ovaj događaj.