Učitavanje mape...

MJESTO I VRIJEME
DATUM - 08/03/2018
18:30 - 20:00

LOKACIJA
PUPITRES BAR - BOUTIQUE VINSKE KULTURE

KATEGORIJA


Prošek je desertno vino naziva uvrštenog na listu tradicionalnih izraza za vino u Republici Hrvatskoj. Riječ je o vinu duge proizvodne tradicije u Dalmaciji, ali i drugim područjima uz Jadran. Proizvodi se od bijelih i crnih autohtonih sorata plavca, crljenka, babića, pošipa, maraštine, grka..

Kušati ćemo najbolje Prošeke od trenutnog izbora na tržištu, a za Vas će ih izabrati prof. dr. sc. Edi Maletić i sommelierka Jelena Šimić Valentić.

  • Iznenađenje za kraj radionice u proizvodnji Agronomskog fakulteta u Zagrebu.

Čeka nas još jedna prekrasna i edukativna radionica prof.dr. sc. Edija Maletića uz domaćicu sommelierku Jelenu Šimić Valentić, spoj kakav se ne propušta.

  • Piće dobrodošlice – vrhunski pjenušac
  • Cijena vinske radionice iznosi 350,-kn po osobi
  • Mogućnost plaćanja gotovinom ili na transakcijski račun, IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o.
  • Datum održavanja vinske radionice je u ČETVRTAK, 08.03.2018. s početkom u 18:30h
  • Adresa: Pupitres boutique vinske kulture, Frankopanska 1, 10 000 Zagreb
  • Vrijeme trajanja radionice: cca 90 min
  • Upiti i rezervacije putem e-maila na jelena@pupitres.hrili anamarija@pupitres.hr ili pozivom na broj: 098 / 165 8073

 

Veselimo se Vašem dolasku 🙂

REZERVACIJE

Rezervacije su zaključene za ovaj događaj.