Učitavanje mape...

MJESTO I VRIJEME
DATUM - 22/01/2018
19:00 - 21:00

LOKACIJA
PUPITRES BAR - BOUTIQUE VINSKE KULTURE

KATEGORIJA


Večer Calvadosa u Pupitresu

Izuzetno nam je zadovoljstvo u Pupitresu ugostiti najvažnijeg svjetskog proizvođača Calvadosa – Cristiana Drouina. Glavom i bradom.
Ako vam riječ Calvados ne govori puno, nemojte se ustručavati otkriti što se krije iza tog poznatog imena u svijetu žestokih alkoholnih pića.

Ponedjeljak u Pupitresu je idealan dan za kušati Calvados i upoznati renomiranog majstora Cristiana Drouina kojeg nam dovodi kuća Fine stvari Zlatka Ivkića.

Christian Drouin nam dolazi u posjet sa svojom suprugom iz Normandije iz samog srca Pays d’ Auge te ćemo imati čast i zadovoljstvo od mastera Calvadosa učiti kako se proizvodi Calvados, kako se kuša te koje su njegove specifičnosti i posebnosti.

Obitelj Drouin već treću generaciju proizvodi Calvadose za čitav svijet te za proizvodnju baze Calvadosa koriste trideset lokalnih vrsta jabuka iz vlastitih organskih voćnjaka. Osim Calvadosa, Christian Droiun proizvodi i fantastičan gin, Le Gin, koji radi od destilata cidera te kardamoma, cimeta, borovnice, đumbira, ruže, limuna, badema i vanilije.

Doživite životopisno iskustvo koje će nam pretočiti i donijeti sam vlasnik destilerije Drouin. Jedinstvena prilika za sve ljubitelje i naravno one koji će to tek postati.

Ukoliko poznajete osobu koja uživa u Calvadosu i želite joj pokloniti neprocjenjivo iskustvo za vas ćemo pripremiti poklon bon koji možete preuzeti u Pupitresu.

Što ćemo kušati:

Dočekat ćemo Vas sa koktelom Le Gin Drouin & Monaco Tonicom s kojim vas uvodimo u svijet Calvadosa
Clavados VSOP Calvados du Pays d’ Auge ( slatki cider, pečene jabuke, vanilija, cimet )
Calvados XO Calvados du Pays d’Auge ( pečene jabuke, bademi, začinske note )

Prigodni zalogajčići
Tarte Tatin – kolač od jabuke
Cijena vinske radionice iznosi 200,00kn po osobi
Mogućnost plaćanja gotovinom, svim karticama osim Amexa ili na transakcijski račun: IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o.
Datum održavanja vinske radionice je u ponedjeljak 22.01.2018., s početkom u19h
Adresa: Pupitres boutique vinske kulture Frankopanska 1, 10 000 Zagreb
Vrijeme trajanja radionice: cca 90 min
Upiti i rezervacije putem e-maila na jelena@pupitres.hr ili anamarija@pupitres.hr ili pozivom na broj: 098 / 165 8073

Veselimo se Vašem dolasku 🙂

REZERVACIJE

Rezervacije su zaključene za ovaj događaj.