Obilaskom dvadesetak zagrebačkih wine barova uočili smo što im je najslabija točka – osoblje. Rezultate istraživanja pratili su i mediji. Hvala im!

Neke od tekstova o toj temi možete pročitati na:

Naše istraživanje opaženo je i susjednim zemljama. Na Facebookovoj stranici Vina Bosna i Hercegovina napravljena je usporedba zagrebačkih i sarajevskih vinskih barova.

Gdje god bili, uživajte u dobrom vinu!

Pročitajte i ostale teme na blogu: 

  • D75_2895

PJENUŠCI HRVATSKE

2. studenoga 2017.|Komentari isključeni za PJENUŠCI HRVATSKE

PJENUŠCI HRVATSKE
 

U Hrvatskoj je zadnjih nekoliko godina postala vrlo popularna proizvodnja pjenušaca šampanjskom –klasičnom metodom vrenja vina u boci.  Gotovo da ne poznajem niti jednog vinoljupca koji ne uživa u pjenušavim vinima.  Mirisi po kojima […]

  • Pupitres bar, otvorenje, proslava

ZAGREB ODUŠEVLJEN OTVORENJEM PUPITRES BARA!

13. rujna 2017.|0 Comments

Snaga, važnost i potencijal Pupitres priče prepoznati su i u medijima, koji su s oduševljenjem popratili cjelokupan razvoj događaja i nezaboravnu atmosferu na otvorenju 9. 9. 2017.!

  • Pupitres bar, otvorenje

DOBRO MI DOŠLI U PUPITRES!

13. rujna 2017.|0 Comments

Ovom prilikom htjela bih s vama još jednom podijeliti svoj govor s otvorenja, tj. riječi u koje sam nastojala ugraditi svu zahvalnost i ljubav koju osjećam prema svima vama bez kojih ovaj moj san jednostavno ne bi bio moguć!

  • Jelena Šimić Valentić | Pupitres bar

OTVORENJE PUPITRES BARA S NESTRPLJENJEM SE IŠČEKUJE!

12. kolovoza 2017.|0 Comments

Našu priču prepoznali su i mediji, kojima se ovim putem zahvaljujemo na objavama i dijeljenju informacije o otvorenju Pupitres bara! Vidimo se u rujnu!

Želite li naučiti više o vinu na našim vinskim radionicama?