Daruj nezaboravno iskustvo, daruj radost!

Razveselite Vama posebnu osobu i darujte poklon bon Vinske škole Jelene Šimić Valentić, jer vino je radost!

NOVO!!!

Wine tasting hrvatskih vina  

Wine tasting možemo održati za jednu osobu ili najviše trideset osoba  u bilo kojem slobodnom terminu tijekom dana ili večeri i tijekom radnog vremena Pupitresa a koji odgovara Vama. Tasting Hrvatskih vina uključuje vođenu degustaciju  4 hrvatska vinaplatu pršuta i sira, maslinovo i bučino ulje,upoznavanje sa vinskim  regijama Hrvatske, najznačajnijim proizvođačima vina, vinskim autohtonim sortama… Wine tasting možemo održati na engleskom ili hrvatskom  jeziku. Na Vama je samo da rezervirate Vaš stol u Pupitresu i da nam se prepustite. Fantastično iskustvo upoznavanja sa vinima Hrvatske!
Cijena za jednu osobu:  250 kn.

PROČITAJTE RECENZIJE GOSTIJU KAKO IM JE BILO NA WINE TASTINGU 

Darujte nezaboravno iskustvo!

Kako realizirati kupnju poklon bona?

Poklon bon izabirete na način na način da ispunite kontakt formu na stranici putem formulara za narudžbe, te ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku. Ili nas nazovite na 01/4848 568 ili 098/165 8073 ili nam pišite na e mail: jelena@pupitres.hr

Kupnju realizirate na način da izvršite uplatu na naš IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o. u iznosu vrijednosti poklon bona s opisom Vinska škola ili gotovinom ili karticama ( osim Amexa )  u Pupitresu. Poklon bon možete preuzeti kod nas u Pupitresu ili Vam ga možemo lijepo dizajniranog poslati na Vaš e mail.

Nalazimo se u Frankopanskoj 1 u Zagrebu u Pupitres- boutique vinske kulture  i svakim danom smo tu ( osim nedjelje koju koristimo za odmor). Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 9h do 23h a petkom od 9h do 1 iza ponoći, subotom od 16h do 1 iza ponoći.Tu smo za vas J Možete nas nazvati na broj: 01/ 4848568 za sve inofrmacije.

Hvala vam!

PUPITRES d.o.o. IBAN – HR9224020061100804521 Erste banka

Poklon bon vrijedi 6 mjeseci od trenutka izdavanja i osoba kojoj darujete poklon može iskoristiti za termin koji njoj najbolje odgovara tijekom tog perioda.

Vinske radionice se održavaju 8 do 12 puta mjesečno u terminu od 18:30h, a ako je Ciklus Vinske škole od 12 do 18h uvijek subotom.

Poklon bon dolazi u prekrasno dizajniran.

Poklon bon možemo poslati putem pošte ili ga možete osobno preuzeti kod nas u Pupitresu u Frankopanskoj 1

Ukoliko imate bilo kojih dodatnih želja, javite se Jeleni da se dogovorite, tu smo za Vas!

jelena@pupitres.hr  098/165 8073  ; 01/ 4848 568

IZABERITE POKLON BON VINSKE ŠKOLE JELENE ŠIMIĆ VALENTIĆ

Javite nam se da Vam pomognemo odabrati idealan poklon bon, tu smo za Vas.

jelena@pupitres.hr

pupitres@pupitres.hr

01/4848 568 – Pupitres

PRVI SUSRET S VINOM

“Prvi susret s vinom” (osnovni tečaj) idealan je za osobe koje tek ulaze u svijet vina i žele više naučiti o vinu. Vinska škola Jelene Šimić Valentić se odvija redovno u nekoliko različitih termina, izaberite koji vam odgovara. Poklon bon vrijedi za jednu osobu i za jednu vinsku radionicu.

CIJENA: 250KN

VINSKIM PUTEVIMA SVIJETA

Poklon bon vrijedi za jednu osobu i radionica “Vinskim putevima svijeta” je srednji  modul vinske škole. Fokus je na korištenju stručne terminologije i učenju o aromama u vinu. Provodi se redovno u mjesecu u sklopu ciklusa vinske škole. Kušamo pet vina po odabiru sommelierke.

CIJENA: 300KN

HRANA I VINO

Hrana i vino napredni je modul vinske škole. Poklon vrijedi za jednu osobu i radionica se provodi kroz ciklus vinske škole. Učimo kako napraviti osjetilnu analizu jela s ciljem sljubljivanja s vinom. Kušamo meni od tri slijeda i četiri vrhunska vina po preporuci Jelene Šimić Valentić.

CIJENA: 350KN

TEMATSKA VINSKA RADIONICA

Poklon bon za tematsku radionicu se odnosi na radionice koje organiziramo nekoliko puta mjesečno. Preporučuje se osobama koje  poznaju vino i žele bolje upoznati pojedine teme iz svijeta vina kako bi još više i dublje uživali u njemu.

CIJENA: 350KN

CIJELI CIKLUS VINSKE ŠKOLE

Poklon bon za cijeli ciklus vinske škole se odnosi na tri radionice Prvi susret s vinom, Hrana i vino te Vinskim putevima svijeta. Preporučuje se osobama tek ulaze u svijet vina ili žele bolje upoznati sve razine osnovne vinske edukacije uz sjajna vina i atmosferu.

CIJENA 900,00 kn

DARUJTE RADOST! SEBI, ILI DRAGOJ VAM OSOBI!

NARUČITE POKLON BON

Popunite podatke u formularu, odaberite bon i količinu, te na kraju pošaljite narudžbu klikom na gumb POŠALJI. Ili nas samo nazovite ili pošaljite e – mail s Vašim željama ako Vam je tako zgodnije.
 • Price: 250.00 KN
  Cijena ovog bona je 250,00 kuna
 • Price: 300.00 KN
  Cijena ovog bona je 300,00 kuna
 • Price: 350.00 KN
  Cijena ovog bona je 350,00 kuna
 • Price: 350.00 KN
  Cijena ovog bona je 350,00 kuna
 • Price: 900.00 KN
  Cijena ovog bona je 900,00 kuna
 • Price: 100.00 KN
  Cijena majice 100,00 kuna
 • Price: 250.00 KN
  Cijena ovog bona je 250,00 kuna
 • 0.00 KN
  NAPOMENA: SVE CIJENE SU U KUNAMA!
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
POŠALJI NARUDŽBU!
poklon bon vinske škole jelene šimić valentić
vinska škola poklon bon
vinska škola majica s kapuljačom - hoodica
Pažljivo ćemo čuvati vaše podatke i nećemo ih učiniti dostupnima trećima.  Ne volimo ni mi spam poruke. U svakom trenutku možete se odjaviti s naše liste. Hvala na povjerenju! Jelena Šimić Valentić, sommelier