Darujem nezaboravno iskustvo, darujem radost!

Razveselite Vama posebnu osobu i darujte poklon bon Vinske škole  jer vino je radost!

Tijekom sedam godina postojanja Vinske škole održali smo više od  890  vinskih radionica na kojima je sudjelovalo tisuće i tisuće zadovoljnih polaznika. Pridružite nam se i Vi! Darujte najljepši poklon i iskustvo koje će se pamtiti cijeli život.

Raspored Vinske škole možete pogledati i  OVDJE   Zadnji tjedan u mjesecu objavljujemo termine za mjesec koji nam slijedi. Raspored objavljujemo na našoj web stranici pod događanja.

Poklon bon vrijedi 1 godinu od dana izdavanja.

Kupnju realizirate na način da izvršite uplatu na naš IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o. u iznosu vrijednosti vauchera  s opisom plaćanja: poklon bon vinska škola 

Pošaljite mi e mail: jelena@pupitres.hr da se dogovorimo oko preuzimanja. Možete me i nazvati na 098/ 165 8073 ako Vam treba više informacija.

Poklon vaucher šaljemo na Vaš e mail ili ga osobno možete preuzeti kod nas u Pupitresu u Frankopanskoj 1 svakim danom od 14h do 22h . Poklon vaucher može biti i personaliziran s posebnom porukom.

Puno vinskih pozdrava i vidimo se u Pupitresu!

P.S. Koristimo godišnji odmor u periodu od 02.01.2022. do 10.01.2022.

Jelena

“Hvala Jelena na nezaboravnom iskustvu. Ovo  nam je bio najdraži svadbeni poklon koji smo dobili. Vraćamo se u Pupitres!”  _ Martina

Napomena:

Cijene dolje niže navedene koje slijede u tekstu su standardne cijene Pupitresa i odnose se na jednu radionicu koju se odlučite za jednu osobu.

 • Poklon bon šaljemo prekrasno dizajniran na e   mail ili poštom  (osobno ga možete preuzeti u našem baru Pupitres u Frankopanskoj 1 )
 • Možete odabrati poklon bon za Prvi susret s vinom 300 kn ( osnovna razina Vinske škole), Vinskim putevima svijeta 350kn(srednja razina Vinske škole), Hrana i vino 400 kn ( napredna razina Vinske škole) / Ciklus Vinske škole 1050 kn ( obuhvaća sve tri razine ) Tematska vinska radionica po izboru  400 kn ( dolazak na bilo koju radionicu u sklopu Vinske škole.
 • Poklon vrijedi 12 mjeseci od trenutka kupnje te se može iskoristiti u ponuđenim terminima kad god Vam odgovara
 • poklon bon može biti personaliziran i s posebnom Vašom porukom
 • iza nas je više od osam stotina i devedeset  vinskih radionica i više od 40 000 sretnih i zadovoljnih polaznika.

Mjesečno održavamo između 8 i 12 vinskih radionica u našem Pupitresu boutique vinske kulture u Frankopanskoj 1. Sve radionice objavljujemo na našoj web stranici:  www.pupitres.hr zadnji tjedan u mjesecu ili početkom mjeseca  koji nam slijedi te Vam obavijesti šaljemo na e mail te kreiramo događaje na našim društvenim mrežama.
NAPOMENA: S obzirom na epidemiološku situaciju, pridržavamo se svih mjera, te organiziramo veći broj termina s manjim brojem polaznika te smo  produžili  naš rok valjanosti poklon bonova  sa 6 mjeseci na 12 mjeseci.

Javite mi se na e mail: : jelena@pupitres.hr ili pozivom na broj 098/165 8073 ukoliko Vam treba pomoć pri odabiru poklona ili neka dodatna informacija.

Razveselite sebe ili Vama posebnu osobu i darujte originalan dar s kojim ćete se oduševiti. Darujte iskustvo i doživljaj te jedinstveni osjećaj degustacije.

Kupnju realizirate na način da izvršite uplatu na naš IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o. u iznosu vrijednosti vauchera  s opisom plaćanja: poklon bon – vinska škola

Ovo je divan poklon koji će oduševiti svakog vinoljupca.

Pišite mi na e mail: jelena@pupitres.hr

Brzo odgovaram 🙂

Puno vinskih pozdrava

Jelena

Dragi vinoljupci, prijatelji Pupitresa i naši dragi gosti,

PROČITAJTE RECENZIJE GOSTIJU KAKO IM JE BILO NA WINE TASTINGU 

Darujte nezaboravno iskustvo i doživljaj!

VINSKA ŠKOLA JELENE ŠIMIĆ VALENTIĆ

Kako realizirati kupnju poklon bona?

 Nazovite nas  na 01/4848 568 ili 098/165 8073 ili nam pišite na e mail: jelena@pupitres.hr

Kupnju realizirate na način da izvršite uplatu na naš IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o. u iznosu vrijednosti vauchera  s opisom vinska škola . Poklon bon možete preuzeti kod nas u Pupitresu   ili Vam ga možemo lijepo dizajniranog poslati na Vaš e mail.

Nalazimo se u Frankopanskoj 1 u Zagrebu u Pupitres- boutique vinske kulture  i svakim danom smo tu ( osim nedjelje koju koristimo za odmor). Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka  je   od 14 do 23h. Petak od 14h do 1h iza ponoći, Subota od 14h do 23h. Nedjeljom ne radimo. Tu smo za vas J Možete nas nazvati na broj: 098/165 8073 za sve informacije.

Hvala vam!

PUPITRES d.o.o. IBAN – HR9224020061100804521 Erste banka

Poklon bon vrijedi 12 mjeseci od trenutka izdavanja i osoba kojoj darujete poklon može iskoristiti za termin koji njoj najbolje odgovara tijekom tog perioda a da je skladno radnom vremenu Pupitresa.

Vinske radionice se održavaju 8 do 12 puta mjesečno u terminu od 18:30h, a ako je Ciklus Vinske škole od 12h do 18h uvijek subotom.

Poklon bon dolazi  prekrasno dizajniran te Vam ga možemo poslati putem e-maila.

Poklon bon možemo poslati i putem pošte ili ga možete osobno preuzeti kod nas u Pupitresu u Frankopanskoj 1

Ukoliko imate bilo kojih dodatnih želja, javite se Jeleni da se dogovorite, tu smo za Vas!

jelena@pupitres.hr  098/165 8073  ; 01/ 4848 568

IZABERITE POKLON BON VINSKE ŠKOLE JELENE ŠIMIĆ VALENTIĆ

Javite nam se da Vam pomognemo odabrati idealan poklon bon, tu smo za Vas.

PRVI SUSRET S VINOM

“Prvi susret s vinom” (osnovni tečaj) idealan je za osobe koje tek ulaze u svijet vina i žele više naučiti o vinu. Vinska škola Jelene Šimić Valentić se odvija redovno u nekoliko različitih termina, izaberite koji vam odgovara. Poklon bon vrijedi za jednu osobu i za jednu vinsku radionicu.

CIJENA: 300KN

VINSKIM PUTEVIMA SVIJETA

Poklon bon vrijedi za jednu osobu i radionica “Vinskim putevima svijeta” je srednji  modul vinske škole. Fokus je na korištenju stručne terminologije i učenju o aromama u vinu. Provodi se redovno u mjesecu u sklopu ciklusa vinske škole. Kušamo pet vina po odabiru sommelierke.

CIJENA: 350KN

HRANA I VINO

Hrana i vino napredni je modul vinske škole. Poklon vrijedi za jednu osobu i radionica se provodi kroz ciklus vinske škole. Učimo kako napraviti osjetilnu analizu jela s ciljem sljubljivanja s vinom. Kušamo meni od tri slijeda i četiri vrhunska vina po preporuci Jelene Šimić Valentić.

CIJENA: 400KN

TEMATSKA VINSKA RADIONICA

Poklon bon za tematsku radionicu se odnosi na radionice koje organiziramo nekoliko puta mjesečno. Preporučuje se osobama koje  poznaju vino i žele bolje upoznati pojedine teme iz svijeta vina kako bi još više i dublje uživali u njemu.

CIJENA: 400KN

CIJELI CIKLUS VINSKE ŠKOLE

Poklon bon za cijeli ciklus vinske škole se odnosi na tri radionice Prvi susret s vinom, Hrana i vino te Vinskim putevima svijeta. Preporučuje se osobama tek ulaze u svijet vina ili žele bolje upoznati sve razine osnovne vinske edukacije uz sjajna vina i atmosferu.

CIJENA 1050,00 kn

DARUJTE RADOST! SEBI, ILI DRAGOJ VAM OSOBI!

NARUČITE POKLON BON

Popunite podatke u formularu, odaberite bon i količinu, te na kraju pošaljite narudžbu klikom na gumb POŠALJI. Ili nas samo nazovite ili pošaljite e – mail s Vašim željama ako Vam je tako zgodnije.
 • Price: 250.00 KN
  Cijena ovog bona je 250,00 kuna
 • Price: 300.00 KN
  Cijena ovog bona je 300,00 kuna
 • Price: 350.00 KN
  Cijena ovog bona je 350,00 kuna
 • Price: 350.00 KN
  Cijena ovog bona je 350,00 kuna
 • Price: 900.00 KN
  Cijena ovog bona je 900,00 kuna
 • Price: 100.00 KN
  Cijena majice 100,00 kuna
 • Price: 250.00 KN
  Cijena ovog bona je 250,00 kuna
 • 0.00 KN
  NAPOMENA: SVE CIJENE SU U KUNAMA!
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
POŠALJI NARUDŽBU!
poklon bon vinske škole jelene šimić valentić
vinska škola poklon bon
vinska škola majica s kapuljačom - hoodica
Pažljivo ćemo čuvati vaše podatke i nećemo ih učiniti dostupnima trećima.  Ne volimo ni mi spam poruke. U svakom trenutku možete se odjaviti s naše liste. Hvala na povjerenju! Jelena Šimić Valentić, sommelier