SAVJETOVANJE U UGOSTITELJSTVU I VINARSTVU

“Proizvodnja dobrog vina je vještina. Fino vino je umjetnost.”

– Robert Madavi

Winery Consultancy

Usluge savjetovanja za vinare

Prepoznajući Vas vinare kao nosive potpornje vinske kulture, kroz ovu uslugu Vam pružamo savjetovanje oko pozicioniranja na tržištu, osmišljavanja vlastitih strategija za razvoj brenda i prepoznatljivosti Vaših proizvoda, a u suradnji s partnerskim institucijama u mogućnosti smo Vam dati podršku u realizaciji energetski i dugoročno održive infrastrukture za proizvodnju i skladištenje vina, te pomoć u pripremi projekata sukladno poslovnim ciljevima i interesima Vaših klijenata.

Pružamo Vam uslugu savjetovanja i podršku oko uspostave vlastite strategije kvalitetnog poslovanja.

ZATRAŽITE NAŠE STRUČNE SAVJETE I PODRŠKU

Wine Card Consultancy

Savjetovanje u pripremi vinske karte

Ukoliko želite osvježiti ili izmijeniti ponudu vina u Vašem ugostiteljskom objektu možete nam se obratiti s povjerenjem. Nudimo Vam uslugu koja uključuje pripremu vinske karte u suradnji s dobavljačima vina, odnosno uz posredovanje u pregovaranju s dobavljačima. U dogovoru s Vama definiramo vinsku kartu, te osmišljavamo grafički dizajn i osiguravamo tisak u nakladi prema potrebama.

Pružamo Vam uslugu osmišljavanja vinske karte prema Vašim potrebama s ciljem  osvježenja i  kvalitetnije ponude vina u ugostiteljskim objektima.

ZATRAŽITE NAŠE SAVJETE U PRIPREMI VINSKE KARTE

Savjetovanje u uspostavljanju vinskog bara

Želite li otvoriti ili obnoviti svoj vinski bar obratite nam se s punim povjerenjem. U provođenju svog plana pružamo Vam stručnu podršku  kroz naše savjetovanje oko uređenja prostora, perifernog uređenja atmosfere, obuke osoblja i voditelja vinskog bara, pripremu vinske karte i izradu iste s ciljem što uspješnijeg poslovanja. Naše savjetovanje pokriva i savjetovanje oko nabave potrebne opreme, posredovanje u uspostavljanju suradnje s dobavljačima vina, vinarijama i vinarima, i osmišljavanje programa vinskih događanja.

Ova najopsežnija usluga za uspostavu vinskog bara može nakon inicijalnog uspostavljanja bara kontinuirano trajati prema Vašim potrebama i zahtjevima. Tijekom perioda pružanja usluge pratimo kvalitetu i reputaciju  Vašeg rada, pružamo Vam podršku te pridonosimo uspjehu vinskog pothvata.

Savjetujemo Vas i nesebično dijelimo znanje o tome kako da otvorite ili obnovite svoj vinski bar:

  • Konzultiramo Vas oko uređenja prostora i atmosfere

  • Pripremamo vinske karte
  • Pružamo uslugu obuke osoblja i voditelja vinskog bara
  • Savjetujemo oko nabave potrebne opreme
  • Posredujemo u uspostavljanju suradnje s dobavljačima
  • Osmišljavamo programe vinskih događanja
ZATRAŽITE NAŠU STRUČNU USLUGU OBUKE I TRENINGA

Volite vino i želite naučiti sve o njemu?

ISPUNITE UPITNIK I SAZNAJTE KOLIKI STE POZNAVATELJ PIĆA BOGOVA

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite.

KONTAKTIRAJTE NAS