POKLON BONOVI VINSKE ŠKOLE JELENE ŠIMIĆ VALENTIĆ U CROWDFUNDING KAMPANJI PUPITRES

Ja sam Jelena Šimić Valentić, sommelierka i pokretačica prvog boutiquea vinske kulture. Pozivam vas da se uključite u crowdfunding kampanju u kojoj prikupljam sredstva za otvorenje jedinstvenog mjesta za ljubitelje vina u Zagrebu, kupnjom poklon bonova za moju vinsku školu. Za svaki kupljeni poklon bon dajem vam još jedan bon na poklon.

 ZA SVAKI KUPLJENI POKLON BON VINSKE ŠKOLE JELENE ŠIMIĆ VALENTIĆ, JEDAN BON DOBIVATE NA POKLON.

Rezveselite svoje bližnje, prijatelje, zaposlenike, suradnike ili poslovne partnere drugačijim i posebnim poklonom i pomognite mi u otvaranju vlastitog prostora za butiquea vinske kulture Pupitres.

UKLJUČITE SE I PODUPRITE RAZVOJ VINSKE KULTURE!

ISKORISTITE AKCIJU 1+1 BON KOJA TRAJE SAMO DO PETKA, 8. 7. 2016. U 23:59 SATI.

PUPITRES d.o.o. IBAN – HR5523600001102433286

KOMPLETAN PROGRAM VINSKE ŠKOLE

Poklon bon za ciklus Vinske škole Jelene Šimić Valentić

Ovaj poklon bon vrijedi za jednu osobu i to za tri dolaska na tri Vinske škole: “Prvi susret s vinom” (osnovni tečaj), “Vinskim putevima svijeta” (srednji tečaj) i “Hrana & vino”(napredni tečaj) što čini tri razine jedinstvene vinske edukacije. Preporuča se onima koji žele učiti temeljito od osnova do naprednih znanja. Polaznik sam odabire vrijeme kada mu odgovara da sudjeluje na pojedinom tečaju.

CIJENA 900,00 kn
NARUČITE

JEDNA TEMATSKA VINSKA RADIONICA

Tematska vinska radionica za poznavatelje vina

Ovaj poklon bon se odnosi na posebne, tematske radionice (npr. Francuska vina, Naračnasta vina, Svijet šampanjaca i slično) koje organiziramo nekoliko puta mjesečno, a izvan su redovitog, kompletnog programa Vinske škole. Preporučuje se osobama koje već poznaju vino i žele bolje upoznati pojedine teme iz svijeta vina kako bi još više i dublje uživali u njemu.

CIJENA 350,00 kn
NARUČITE

Želite saznati sve o projektu i meni? Pogledajte novosti na blogu!

POGLEDAJTE DETALJNIJE INFORMACIJE O PROJEKTU

KAKO REALIZIRATI KUPNJU POKLON BONA ZA VINSKU ŠKOLU JELENE ŠIMIĆ VALENTIĆ

  • poklon bon vinske škole vrijedi godinu dana od trenutka njegovog izdavanja
  • Osoba koja je dobila poklon bon, odabire sama datum kada želi sudjelovati na vinskoj školi.
  • sve darovane obavještavamo o programu vinskih škola prema njihovim preferencijama
  • mogućnost proširenja poklon bona individualiziranom čestitkom s Vašim logom i vizualnim identiteom te prigodnom porukom
  • Nakon što ste se odlučili koji poklon bon želite kupiti, potrebno je uplatiti određeni iznos u vrijednosti poklon bona na naš IBAN račun: HR5523600001102433286 Time ste potvrdili i realizirali kupnju poklon bona.
  • Poklon bon možete preuzeti na našoj adresi: Horvatova 33 (blizina Avenue Malla) svakim danom od 09 do 20hTakođer ga možemo dostaviti na Vama željenu adresu. Poklon bon – personalizirani možemo poslati i putem e – maila posebno dizajniran.
  • Poklon bon je posebno osmišljen i dizajniran i dobit ćete ga u ukrasnoj kutiji ili vrećici.
UPITI I INFORMACIJE