UPOZNAJTE PUPITRES

Pupitres je savjetodavni boutique na području vina i vinarstva,
ali i vrutak znanja i stručnosti na području svoje poslovne djelatnosti.

Jelena Šimić Valentić | Pupitres bar

Jelena Šimić Valentić

Sommelierka je i konzultantica, osnivačica Pupitresa, prvog boutiquea vinske kulture u Hrvatskoj i  vlasnica Pupitres wine bara u Frankopanskoj 1 u centru Zagreba. Odgovorna je za razvoj i koordiniranje poslovnih usluga, razvoj programa savjetovanja i stručnih treninga te vođenje programa obrazovanja za građanstvo i stručni kadar u ugostiteljskom sektoru.

Sommelierka je s diplomom  Hrvatskog sommelier kluba treće razine po programu Association de la Sommeliere Internationale, te polaznik treće razine WSET –a (stručnog obrazovnog programa Wine and Spirits Education Trust) najprestižnije svjetske institucije za edukaciju o vinu i žestokim alkoholnim pićima.

Jelena ima dvanaestogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu te se pozicionirala kao vrhunski manager, radeći u vrhunskim ugostiteljskim objektima kao stručnjak u ugostiteljstvu i gastronomiji. Ljubav prema hrani i vinu gaji oduvijek, a posebno je veseli kuhanje i istraživanje vinskog svijeta kroz putovanja i druženja s vinarima i ljudima koji dijele istu strast.

Jednako je uspješna i kao savjetnica u brojnim hotelima, wine barovima i restoranima u kreiranju vrhunskog eno-gastro doživljaja i edukacije osoblja. U nastajanju je Jelenina prva knjiga koja je inspirirana polaznicima Vinske škole i njihovim najčešćim pitanjima a koja se zove po istoimenoj radionici  – “Prvi susret s vinom”.

Jelena je u punih šest godina postojanja Pupitresa, kreirala i održala više od sedam stotina  vinskih radionica, kako na području cijele Hrvatske, tako i šire za više od trideset tisuća polaznika. 2017.godine u rujnu je otvorila Pupitres wine bar, gdje redovito pasionirano i dalje vodi Vinske škole Jelene Šimić Valentić pod okriljem Pupitresa boutiqua vinske kulture. Pupitres zapošljava troje djelatnika.

Jelena je piše kolumne na portalima: wish.hr, buro247.hr te pupitres.hr

Želimo pridonijeti osnaživanju kulture vina,
vinarstva i poboljšanju kvalitete života.

Pupitres se na tržištu kroz sljedećih pet godina želi afirmirati kao referentni centar znanja i edukacije o vinu, kroz inovativne i kreativne sadržaje namijenjene širokom krugu klijenata.  Kao vrutak stručnog znanja i savjetodavni boutique, kroz individualizirane usluge i u suradnji s klijentima potpomažemo povećanje uspješnosti poslovnih klijenata. Kroz kvalitetne i nove usluge obrazovanja i strateškog razvoja, reformiranja poslovanja i rasta unutar hrvatskog, regionalnog i europskog tržišta potičemo održivu kulturu vina i vinarstva.

Svojim klijentima i korisnicima pružamo usluge koje su koncentrirane na vino, vinarstvo, vinogradarstvo, ugostiteljstvo, hotelijerstvo, strateški razvoj i obrazovanje. Pružamo usluge stručnih treninga, kontinuiranog savjetovanja i praćenja uspješnosti u poslovanju te održavanje reputacije na tržištu. Obrazovnim programima za građanstvo nastojimo podržati širenje održive vinske kulture i razvijanje iste.

Širenje znanja i ljubavi prema vinu uz zadovoljstvo naših klijenata i njihovih poslovnih partnera naša je misija.

O nama su pisali…

Volite vino i želite naučiti više o njemu?

ISPUNITE UPITNIK I SAZNAJTE KOLIKI STE POZNAVATELJ PIĆA BOGOVA

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite.

KONTAKTIRAJTE NAS