STRUČNO USAVRŠAVANJE U UGOSTITELJSTVU

Izgradite stručan i izvrstan tim i
postignite visoku kvalitetu pružanja usluga u svom ugostiteljskom objektu.

Usavršite kvalitetu Vaše usluge i izgradite izvrstan tim

Stručna vinska obuka i profesionalni trening konobara i voditelja  wine barova

Najbolji put do prepoznatljivosti Vašeg ugostiteljskog objekta je ulaganje u kvalitetu pružene usluge i iskustva koje će gosti moći iskusiti u okrilju sadržaja koji ide dalje od interijera. Gosti će više uživati i često se vraćati tamo gdje se mogu prepustiti u ruke stručnog osoblja koje je educirano i koje će svakom gostu pristupiti profesionalno i pristupačno istovremeno. Zadovoljni gosti najbolja su reklama za ugostiteljske objekte, i rado dijele svoje pozitivno iskustvo s prijateljima.

S Vašim djelatnicima provest ćemo stručnu vinsku obuku koja obuhvaća komunikacijske, organizacijske i socijalne vještine. Kroz ovaj individualizirani trening osoblje će savladati tehnike usklađivanja hrane i vina, uporabe vinske karte i unaprjeđenja prodaje vina.

Kroz stručnu vinsku obuku Vaše osoblje će savladati slijedeće:

  • Pravilno posluživanje bijelih i crvenih vina
  • Pravilno posluživanje pjenušaca
  • Dekantiranje crvenih arhivskih vina
  • Ophođenje prema gostu vježbajući i primjenjujući komunikacijske vještine u određenim situacijama
  • Savladat će organoleptičku analizu vina te osjetilnu analizu jela s ciljem usklađivanja s vinom
  • Upoznat će se s vinskom kartom te kako se njome služiti
  • Naučit će raspoznati vrste mana u vinu
  • Upoznat će osnove vinogradarstva i vinarstva u Hrvatskoj i svijetu
  • Naučit će raspoznavati vina i vinske stilove
  • Upoznat će osnove vinske kulture i bontona stola
  • Naučit će predstavljati vinsku kartu gostu u skladu s platežnom moći kupca, a s ciljem unaprjeđenja prodaje vina

“Jelena i njena stručna vinska obuka koju je provela s našim osobljem je uvelike pripomogla kvaliteti naše usluge u Dežman Baru, obzirom da smo prije samog otvaranja prepoznali kvalitetu Jelenine edukacije.” – Andrea Klemenčić, manager i voditelj Dežman Bara

ZATRAŽITE NAŠU USLUGU STRUČNE VINSKE OBUKE VAŠEG OSOBLJA

Usluga obuke i stručnog usavršavanja može, prema dogovoru, obuhvatiti i praćenje i osiguravanje kvalitete u pružanju usluga, te očuvanje i popravljanje reputacije na tržištu u periodu zavisno od potreba samog klijenta.

PREUZMITE PROGRAM VINSKE OBUKE U LISTOPADU 2015.

Wine Bar Professional Etiquette in Hotels

Stručna vinska obuka i trening konobara i voditelja  u vinskom baru, direktora i F&B managera u hotelu

Usluga je namijenjena hotelima više kategorizacije koje prepoznajemo kao kompleksne ugostiteljske organizacije, kao i onima koji žele postići višu razinu usluge. Ova specifična vrsta usluga iziskuje vrhunski obučeno osoblje koje neposredno dolazi u kontakt s gostima i njihovim zahtjevima.

Ova obuka namijenjena je svim djelatnicima koji sudjeluju u lancu pružanja hotelijerskih usluga. Program obuhvaća stručne treninge iz osnovnih i naprednih, profesionalnih vještina i stručnih znanja te komunikacijskih i organizacijskih vještina i tehnika.

Kako bi potpomogli dugoročnu uspješnost klijenta, ovu uslugu možemo proširiti i na praćenje i osiguravanje kvalitete u pružanju usluga, te očuvanja i popravljanja reputacije na tržištu.

Wine Consultancy in Hospitality

Stručna vinska obuka i trening kuhara, konobara i voditelja u restoranu

Kroz ovu uslugu klijenti koji žele postići visoku kvalitetu pružanja usluga u vinskom baru, moći će svoj odabrani tim uključiti u program stručnog treninga koji uključuje upoznavanje s profesionalnim vještinama, stručnim znanjima te komunikacijskim i organizacijskim vještinama i tehnikama koje su ključne za formiranje homogenog i sposobnog tima svakog uspješnog vinskog bara.

Unutar ove usluge, prema dogovoru, moguće je pružiti i uslugu praćenja i osiguravanja kvalitete pružanja usluga te dobre reputacije, u periodu zavisno od potreba samog klijenta.

Kroz stručnu vinsku obuku Vaši zaposlenici će savladati slijedeće:

  • Pravilno otvaranje i posluživanje bijelih i crvenih vina
  • Dekantiranje arhivskih crvenih vina
  • Kako se ophoditi prema gostu vježbajući i primjenjujući komunikacijske vještine u određenim situacijama
  • Upoznat će se s organizacijom i načinom rada u ugostiteljskom objektu
  • Povezat će teorijski i praktični dio u ugostiteljskom objektu.
    Kroz program tehnike usklađivanja hrane i vina naučiti će preporučiti vina uz zadani meni te koje vino gostu preporučiti
  • Kroz vježbanje će savladati kulturu uslužnosti: vježbanje manira, hoda te pristupa prema gostu od trenutka kada gost ulazi u lokal, kako postupati prema njemu tijekom večeri služeći ga, te do samog trenutka kada gost izlazi iz lokala
  • Naučit će osnove vinske kulture i bontona stola
ZATRAŽITE NAŠU USLUGU STRUČNE VINSKE OBUKE VAŠEG OSOBLJA

Zašto je važno imati educirano osoblje:

  • Gosti će uživati u Vašoj ponudi i širiti pozitivne komentare
  • Educirano osoblje nudi kvalitetnije informacije i prijedloge, a gosti to znaju prepoznati
  • Pravilno rukovanje s vinima daje dojam profesionalnije usluge
  • Učenje bontona i komunikacijskih vještima pomaže u odnosu s gostima
  • Vještine savladane kroz ovu edukaciju omogućit će da se ugodna atmosfera u Vašem objektu zadrži i u najstresnijim situacijama.

“Jelena i njena obuka osoblja su uvelike pripomogli kvaliteti naše usluge u Dežman baru s obzirom na to da smo prije samog otvaranja prepoznali kvalitetu i stručnost Jelenine edukacije.” – Andrea Klemenčić, manager Dežman bara

Volite vino i želite naučiti više o njemu?

ISPUNITE UPITNIK I SAZNAJTE KOLIKI STE POZNAVATELJ PIĆA BOGOVA

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite.

KONTAKTIRAJTE NAS