POKLON BONOVI VINSKE ŠKOLE JELENE ŠIMIĆ VALENTIĆ

DARUJTE RADOST, ZNANJE I USPOMENU

DARUJTE NEZABORAVNO ISKUSTVO

Rezveselite svoje bližnje, suradnike ili poslovne partnere drugačijim i posebnim poklonom

Raspored za mjesec koji nam slijedi  objavljujemo zadnji tjedan u mjesecu .Raspored  Vinske škole u obliku fotografije  možete skinuti  OVDJE   

Poklon bon vrijedi 6 mjeseci od dana  izdavanja te ga tijekom tog perioda možete iskoristiti. Cijene su izražene u kunama i u eurima.

1 EUR = 7,53450 kn

Kupnju realizirate na način da izvršite uplatu na naš IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o. u iznosu vrijednosti vauchera  s opisom plaćanja: vinska škola

Poklon vaucher šaljemo na Vaš e mail ili ga osobno možete preuzeti kod nas u Pupitresu. Poklon vaucher može biti i personaliziran s posebnom porukom.

Puno vinskih pozdrava

Jelena

Znanje i edukacija o kvaliteti i poznavanju vina može Vam omogućiti potpuno novi doživljaj ovog spoja prirode i čovjeka. Svakim gutljajem možete osjetiti godine, trud i želju vinara da stvore najbolje vino poznato čovjeku.

Vinska je škola zato odličan poklon za sve one koji znaju cijeniti kulturu vina i koji žele svoje znanje podići na višu razinu, kako bi im to uživanje bilo potpuno.

Kroz osam   godina Vinske škole Jelene Šimić Valentić bili smo jako vrijedni!

Uz ciklus vinske škole koji objedinjuje 3 stupnja učenja o vinu, obrađeno je preko stotinu tema iz vinskog svijeta na Tematskim vinskim radionicama.

Više od 70.000 zadovoljnih polaznika

Više od tisuću  održanih Vinskih škola diljem RH i susjednih zemalja

Ukupno je iza nas 1122 vinske radionice ( siječanj 2023) .

Dugogodišnja partnerstva s renomiranim firmama

2017.otvoren Pupitres wine bar u Frankopanskoj 1 u Zagrebu kao stalno mjesto održavanja Vinske škole

2021. izdan Vodič za kušanje vina pod nazivom:  Bilješke od vinu u kojem se vode bilješke kušanih vina autorice sommelierke Jelene Šimić Valentić i osnivačice Pupitresa

IZABERITE POKLON BON VINSKE ŠKOLE JELENE ŠIMIĆ VALENTIĆ

PRVI SUSRET S VINOM

Poklon bon Vinska škola Jelene Šimić Valentić

Vrijedi za jednu osobu i za jednu vinsku radionicu: “Prvi susret s vinom” (osnovni tečaj) , po želji polaznika u terminu koji njemu odgovara prema objavljenom rasporedu. Vinska škola Jelene Šimić Valentić se odvija redovno u nekoliko različitih termina.

CIJENA 40 EUR (301,38 KN)
NARUČITE

CIKLUS VINSKE ŠKOLE (OSNOVNA,SREDNJA I NAPREDNA RAZINA)

Poklon bon za ciklus Vinske škole Jelene Šimić Valentić

Vrijedi za jednu osobu i obuhvaća  tri dolaska na tri radionice koje čine jednu cijelinu Vinske škole: “Prvi susret s vinom”,(osnovni modul), “Vinskim putevima svijeta”(srednji modul) i “Hrana & vino”(napredni modul). Polaznik sam odabire vrijeme kada mu odgovara da sudjeluje na pojedinom tečaju.

CIJENA 150 EUR (1.130,18 KN)
NARUČITE

TEMATSKA VINSKA RADIONICA

Tematska vinska radionica za poznavatelje vina

Poklon bon za tematsku radionicu se odnosi na radionice koje organiziramo nekoliko puta mjesečno. Preporučuje se osobama koje  dobro poznaju vino i žele bolje upoznati pojedine teme iz svijeta vina kako bi još više i dublje uživali u njemu.

CIJENA 60 EUR (452,07 KN)
NARUČITE

KAKO REALIZIRATI KUPNJU POKLON BONA ZA VINSKU ŠKOLU JELENE ŠIMIĆ VALENTIĆ

  • poklon bon vinske škole vrijedi 12 mjeseci od trenutka njegovog izdavanja, ili drugačije, ako je tako navedeno na poklon bonu.

  • Osoba koja je dobila poklon bon, odabire sama datum kada želi sudjelovati na vinskoj školi.
  • sve darovane obavještavamo o programu vinskih škola prema njihovim preferencijama
  • mogućnost proširenja poklon bona individualiziranom čestitkom s Vašim logom i vizualnim identitetom te prigodnom porukom
  • Nakon što ste se odlučili koji poklon bon želite kupiti, potrebno je uplatiti određeni iznos u vrijednosti poklon bona na naš IBAN račun: Erste banka: HR9224020061100804521  Pošaljite nam potvrdu o kupnji na e mail: jelena@pupitres.hr  Time ste potvrdili i realizirali kupnju poklon bona.
  • Poklon bon možete preuzeti na našoj adresi:Frankopanska 1, 10 000 Zagreb u Pupitresu -boutique vinske kulture svakim danom od 15h do 23h
    Također ga možemo dostaviti na Vama željenu adresu. Poklon bon – personalizirani možemo poslati i putem e – maila jako je lijepo  dizajniran.
  • Poklon bon je posebno osmišljen i dizajniran i dobit ćete ga u ukrasnoj kuverti
UPITI I INFORMACIJE
KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate bilo kakvo pitanje, slobodno nas kontaktirajte. Tu smo za Vas!

PROČITAJTE OSVRTE POLAZNIKA VINSKE ŠKOLE