Dodajte naslovNaslov 1

Darujem nezaboravno iskustvo, darujem radost!

       IZA NAS JE VIŠE OD 1000 VINSKIH RADIONICA I TISUĆE I TISUĆE SRETNIH I ZADOVOLJNIH POLAZNIKA. HVALA VAM ŠTO VOLITE VINO

Ako zatreba pomoć oko izbora, slobodno mi pišite na: jelena@pupitres.hr, tu smo za Vas. 
Svako dobro od srca 

Jelena 

Pridružite nam se na Vinskoj školi i naučite sve što Vas je ikada zanimalo o vinu. Upoznajte nove ljude s kojima dijelite zajedničku strast – ljubav prema vinu. Mi svoje znanje i ljubav rado i nesebično dijelimo sa Vama, jer to je naša svrha postojanja.

Raspored Vinske škole možete pogledati i  OVDJE   Zadnji tjedan u mjesecu ili najkasnije početkom novog mjeseca koji je pred nama i koji nam slijedi  objavljujemo termine. Raspored objavljujemo na našoj web stranici pod DOGAĐANJA.

Poklon bon vrijedi 1 godinu od dana izdavanja. Slobodno nas nazovite ako zatrebate pomoć oko odabira poklona.

Kupnju realizirate na način da izvršite uplatu na naš IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o. u iznosu vrijednosti vauchera  s opisom plaćanja: poklon bon vinska škola 

Pošaljite mi e mail: jelena@pupitres.hr da se dogovorimo oko preuzimanja. Možete me i nazvati na 098/ 165 8073 ako Vam treba više informacija.

Poklon vaucher šaljemo na Vaš e mail ili ga osobno možete preuzeti kod nas u Pupitresu u Frankopanskoj 1 svakim danom od 15h do 22h . Poklon vaucher može biti i personaliziran s posebnom porukom.

Puno vinskih pozdrava i vidimo se u Pupitresu!

Jelena

“Hvala Jelena na nezaboravnom iskustvu. Ovo  nam je bio najdraži svadbeni poklon koji smo dobili. Vraćamo se u Pupitres!”  _ Martina

Pročitajte OVDJE kako je drugima bilo na našim radionica. 

Napomena:

Cijene dolje niže navedene koje slijede u tekstu su standardne cijene Pupitresa i odnose se na jednu radionicu koju se odlučite za jednu osobu.

  • Poklon bon šaljemo prekrasno dizajniran na e   mail ili poštom  (osobno ga možete preuzeti u našem baru Pupitres u Frankopanskoj 1 )
  • Možete odabrati poklon bon za Prvi susret s vinom 40 EUR ( osnovna razina Vinske škole), Vinskim putevima svijeta 50 EUR(srednja razina Vinske škole), Hrana i vino 60 EUR ( napredna razina Vinske škole) / Ciklus Vinske škole 1050 kn ( obuhvaća sve tri razine ) Tematska vinska radionica po izboru  60 EUR ( dolazak na bilo koju radionicu u sklopu Vinske škole.
  • Poklon vrijedi 12 mjeseci od trenutka kupnje te se može iskoristiti u ponuđenim terminima kad god Vam odgovara
  • poklon bon može biti personaliziran i s posebnom Vašom porukom
  • iza nas je više od tisuću   vinskih radionica i više od 70 000 sretnih i zadovoljnih polaznika.
  • Poklon bon vrijedi 12 mjeseci od datuma izdavanja te se nakon toga ne može produžiti i postaje nevažeći
  • Poklon bon je prenosiv na drugu osobu

Mjesečno održavamo između 8 i 12 vinskih radionica u našem Pupitresu boutique vinske kulture u Frankopanskoj 1. Sve radionice objavljujemo na našoj web stranici:  www.pupitres.hr zadnji tjedan u mjesecu ili početkom mjeseca  koji nam slijedi te Vam obavijesti šaljemo na e mail te kreiramo događaje na našim društvenim mrežama.

Javite mi se na e mail: : jelena@pupitres.hr ili pozivom na broj 098/165 8073 ukoliko Vam treba pomoć pri odabiru poklona ili neka dodatna informacija.

Razveselite sebe ili Vama posebnu osobu i darujte originalan dar s kojim ćete se oduševiti. Darujte iskustvo i doživljaj te jedinstveni osjećaj degustacije.

Kupnju realizirate na način da izvršite uplatu na naš IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o. u iznosu vrijednosti vauchera  s opisom plaćanja: poklon bon – vinska škola

Ovo je divan poklon koji će oduševiti svakog vinoljupca. Vjerujte nam na riječ.

Pišite mi na e mail: jelena@pupitres.hr

Brzo odgovaram 🙂

Puno vinskih pozdrava

Jelena

 

 

Dragi vinoljupci, prijatelji Pupitresa i naši dragi gosti,

 

PROČITAJTE RECENZIJE GOSTIJU KAKO IM JE BILO NA WINE TASTINGU 

Darujte nezaboravno iskustvo i doživljaj!

VINSKA ŠKOLA JELENE ŠIMIĆ VALENTIĆ

Kako realizirati kupnju poklon bona?

 

 Nazovite nas  na 01/4848 568 ili 098/165 8073 ili nam pišite na e mail: jelena@pupitres.hr

Kupnju realizirate na način da izvršite uplatu na naš IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o. u iznosu vrijednosti vauchera  s opisom vinska škola . Poklon bon možete preuzeti kod nas u Pupitresu   ili Vam ga možemo lijepo dizajniranog poslati na Vaš e mail.

Nalazimo se u Frankopanskoj 1 u Zagrebu u Pupitres- boutique vinske kulture  i svakim danom smo tu ( osim nedjelje koju koristimo za odmor). Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka  je   od 15h do 23h.  Subota od 17h do 23h. Nedjeljom i blgdanima  ne radimo. Tu smo za vas J Možete nas nazvati na broj: 098/165 8073 za sve informacije.

Hvala vam!

PUPITRES d.o.o. IBAN – HR9224020061100804521 Erste banka

Poklon bon vrijedi 12 mjeseci od trenutka izdavanja i osoba kojoj darujete poklon može iskoristiti za termin koji njoj najbolje odgovara tijekom tog perioda a da je skladno radnom vremenu i rasporedu  Pupitresa.

Vinske radionice se održavaju 8 do 12 puta mjesečno u terminu od 18:30h, a ako je Ciklus Vinske škole od 12h do 18h uvijek subotom.

Poklon bon dolazi  prekrasno dizajniran te Vam ga možemo poslati putem e-maila.

Poklon bon možemo poslati i putem pošte ili ga možete osobno preuzeti kod nas u Pupitresu u Frankopanskoj 1

Ukoliko imate bilo kojih dodatnih želja, javite se Jeleni da se dogovorite, tu smo za Vas!

jelena@pupitres.hr  098/165 8073  ; 01/ 4848 568

IZABERITE POKLON BON VINSKE ŠKOLE JELENE ŠIMIĆ VALENTIĆ

Javite nam se da Vam pomognemo odabrati idealan poklon bon, tu smo za Vas.

PRVI SUSRET S VINOM

“Prvi susret s vinom” (osnovni tečaj) idealan je za osobe koje tek ulaze u svijet vina i žele više naučiti o vinu. Vinska škola Jelene Šimić Valentić se odvija redovno u nekoliko različitih termina, izaberite koji vam odgovara. Poklon bon vrijedi za jednu osobu i za jednu vinsku radionicu.

CIJENA: 40 EUR

VINSKIM PUTEVIMA SVIJETA

Poklon bon vrijedi za jednu osobu i radionica “Vinskim putevima svijeta” je srednji  modul vinske škole. Fokus je na korištenju stručne terminologije i učenju o aromama u vinu. Provodi se redovno u mjesecu u sklopu ciklusa vinske škole. Kušamo pet vina po odabiru sommelierke.

CIJENA: 50 EUR

HRANA I VINO

Hrana i vino napredni je modul vinske škole. Poklon vrijedi za jednu osobu i radionica se provodi kroz ciklus vinske škole. Učimo kako napraviti osjetilnu analizu jela s ciljem sljubljivanja s vinom. Kušamo meni od tri slijeda i četiri vrhunska vina po preporuci Jelene Šimić Valentić.

CIJENA: 60 EUR

TEMATSKA VINSKA RADIONICA

Poklon bon za tematsku radionicu se odnosi na radionice koje organiziramo nekoliko puta mjesečno. Preporučuje se osobama koje  poznaju vino i žele bolje upoznati pojedine teme iz svijeta vina kako bi još više i dublje uživali u njemu.

CIJENA: 60 EUR

CIJELI CIKLUS VINSKE ŠKOLE

Poklon bon za cijeli ciklus vinske škole se odnosi na tri radionice Prvi susret s vinom, Hrana i vino te Vinskim putevima svijeta. Preporučuje se osobama tek ulaze u svijet vina ili žele bolje upoznati sve razine osnovne vinske edukacije uz sjajna vina i atmosferu.

CIJENA 150 EUR

DARUJTE RADOST! SEBI, ILI DRAGOJ VAM OSOBI!

vinska škola poklon bon
vinska škola majica s kapuljačom - hoodica
Pažljivo ćemo čuvati vaše podatke i nećemo ih učiniti dostupnima trećima.  Ne volimo ni mi spam poruke. U svakom trenutku možete se odjaviti s naše liste. Hvala na povjerenju! Jelena Šimić Valentić, sommelier