Organoleptička (osjetilna) analiza hrane i vina
Kako pronaći savršen spoj hrane i vina?
Jako je puno truda i strasti uloženo kako bi mogli napraviti što jasniju, točniju i precizniju analizu jela. Od svakog sommeliera se upravo to i očekuje. Donijeti objektivnu prosudbu i ne prepustiti slučaju niti jednu komponentu hrane i vina u svrhu donošenja idealnog spoja. Sva ta predivna iskustva i savjete kako i koje vino izabrati uz neko jelo, nesebično dijelim s polaznicima vinske škole na radionici „Hrana i vino“, gdje uz meni od tri slijeda uvijek iznova pokušavamo pronaći savršen sklad s odabranim vinima.
Hrana i vino u vinskoj školi
Zbog toga sam i osmislila vinske radionice Hrana i vino unutar moje Vinske škole. Zamišljene su kao mjesto na kojemu baš svatko, iskusni poznavatelji hrane i vina, ali i oni koji to tek postaju, mogu opušteno uživati u eno-gastro bravurama vinara i chefova. Vino i hrana su radost. Za sve!
Leave A Comment
You must be logged in to post a comment.