Obilaskom dvadesetak zagrebačkih wine barova uočili smo što im je najslabija točka – osoblje. Rezultate istraživanja pratili su i mediji. Hvala im!

Neke od tekstova o toj temi možete pročitati na:

Naše istraživanje opaženo je i susjednim zemljama. Na Facebookovoj stranici Vina Bosna i Hercegovina napravljena je usporedba zagrebačkih i sarajevskih vinskih barova.

Gdje god bili, uživajte u dobrom vinu!

Pročitajte i ostale teme na blogu: 

  • jelena šimić valentić

15. ožujka 2019.|Komentari isključeni za

KAKO IZGLEDA SVAKODNEVNI POSAO SOMMELIERA

Koje su zadaće sommeliera zaposlenog u restoranu ili wine
baru?

Tko je sommelier? Riječ sommelier dolazi iz francuskog jezika, a označava osobu koja služi vino.Sommelier je vrhunski poznavatelj vina, vrlo obrazovana osoba, […]

  • vinska škola jelene šimić valentić

2 SJAJNA VINA  ŽENI NA DAR

5. ožujka 2019.|0 Comments

2 VINA  ŽENI NA DAR
 

 

Dobila sam poruku od jednog polaznika Vinske škole da preporučim dva vina koja bi rado kupio  zaručnici  i mami za Dan žena a da ne bankrotira. Zna samo da vole slatkasta […]

  • vinska škola

VINSKE ŠKOLE U 2019. U PUPITRESU

31. siječnja 2019.|Komentari isključeni za VINSKE ŠKOLE U 2019. U PUPITRESU

  • jelena sommelirka

KAKO ČUVATI I SKLADIŠTITI VINA DOMA?

30. siječnja 2019.|0 Comments

ČUVANJE I SKLADIŠTENJE VINA DOMA
 

 

Potaknuta jednim  od najčešćih pitanja na Vinskoj školi, savjetujem vas   kako, gdje i koliko dugo  čuvati vina.

 

Svakom velikom zaljubljeniku je velika želja imati svoj vlastiti vinski podrum  gdje bi čuvali sve […]

Želite li naučiti više o vinu na našim vinskim radionicama?