Kakvog zaposlenika/icu  tražim?

Naši gosti  su posebni pa tražimo i takvo osoblje!

Želim zaposlenike koji poštuju jedni druge, koji vole ljude, vole hranu i vino. Koji vole posluživati goste i to ih čini sretnim. Tražim djelatnika/icu  Koji vole ulagati u  sebe i svoje znanje. Važno mi je da imaju “ono nešto” – toplinu, dobru energiju, pozitivan stav prema životu, da zrače zadovoljstvom. 

Od mene kao poslodavca možete očekivati radno vrijeme u skladu sa zakonom, plaću  na vrijeme i priliku da ulažete u sebe i svoje znanje.

Nije nužno da imate iskustvo u ugostiteljstvu, ali je poželjno. Ako želite učiti o vinu, kavi, koktelima – sjajno! Učiti ćete! Ako to već sve znate, onda očekujem od vas da budete osoba koja će to svoje znanje nesebično podijeliti s nama. Jer svi mi učimo svaki dan.
Bit ću stroga šefica, ali šefica koja će brinuti o tome da vam je dobro na poslu, da ste zadovoljni i da imate dobre uvjete!

Želim biti okružena ljudima na koje ću se moći osloniti, u koje imam povjerenja, ljudima koji će uživati u svome poslu i biti ponosni jer rade u posebnom wine baru s predivnim gostima.
Svoje zaposlenike želim pošteno platiti, želim da budu zadovoljni svojom plaćom i samim tim mirniji, zadovoljniji i uspješniji u svom poslu.

Pošaljite mi svoj životopis i motivacijsko pismo na jelena@pupitres.hr! Rok za prijavu je 31.01.2020.
Ako znate nekoga tko bi volio biti dio Pupitres tima, biti ću jako zahvalna da podijelite ovou objavu.

Hvala

pupitres boutique vinske kulture