Kakav tim želim stvoriti u svom baru?

S obzirom na to da sam godinama radila kao konobarica, kasnije kao sommelierka i voditeljica restorana, znam točno kakvim ljudima želim biti okružena i što im kao poslodavac moram pružiti da bi bili zadovoljni.

Ono što sam željela sebi i kakav radni dan sam u lokalu zamišljala, to želim priuštiti svom timu.
Nikada neću zaboraviti Božić 2009. Provela sam ga radeći u jednom lokalu. I tada sam rekla samoj sebi da je to posljednji put da nisam sa svojom obitelji na taj poseban dan. Ni od vas neću očekivati da radite na Božić i blagdane.

Od mene kao poslodavca možete očekivati radno vrijeme u skladu sa zakonom, plaću točno na vrijeme i priliku da ulažete u sebe i svoje znanje. Ako želite učiti o vinu, kavi, koktelima – sjajno! Učit ćete! Ako to već sve znate, onda očekujem od vas da budete osoba koja će to svoje znanje nesebično podijeliti s nama. Jer svi mi učimo svaki dan.
Bit ću stroga šefica, ali šefica koja će brinuti o tome da vam je dobro na poslu, da ste zadovoljni i da imate dobre uvjete!

Želim zaposlenike koji poštuju jedni druge, koji vole ljude, vole hranu i vino, vole glazbu. Važno mi je da imaju “ono nešto” – toplinu, dobru energiju, pozitivan stav prema životu, da zrače zadovoljstvom. Naši klijenti su posebni pa tražimo i takvo osoblje!

Želim biti okružena ljudima na koje ću se moći osloniti, u koje imam povjerenja, ljudima koji će uživati u svome poslu i biti ponosni jer rade u posebnom baru s predivnim gostima.
Svoje zaposlenike želim pošteno platiti, želim da budu zadovoljni svojom plaćom i samim tim mirniji, zadovoljniji i uspješniji u svom poslu.

Želim stvoriti Pupitres obitelj na koju se čvrsto mogu osloniti!

Pošaljite mi svoj životopis i motivacijsko pismo na jelena@pupitres.hr! Rok za prijavu je 25. 8. (do ponoći toga dana).
Ako znate nekoga tko bi baš volio biti dio Pupitres tima, pošaljite mu ovu objavu i poželite sreću i toj osobi i nama!

Jelena Šimić Valentić | Pupitres bar