Puno je razloga zašto je wine tasting uvijek sjajna ideja.

U Pupitresu provodimo nekoliko različitih wine tastinga gdje se posvetimo samo vama i vašim prijateljima. Na jedan originalan i jedinstven pristup upoznamo vas sa temom iz svijeta vina koju ste odabrali, a ono naljepše od svega – samo se posvetimo vama a vi uživate u zalogajčićima i vrhunskim vinima koje je naša sommelierka Jelena Šimić Valentić za vas odabrala.

Preporučujemo odabrati wine tasting vina Hrvatske. Naša zemlja je pravi dragulj u svijetu vina i krije čarobne priče.

U nastavku vam otkrivamo nekoliko savjeta zašto odabrati wine tasting u Zagrebu?

Upoznati ćete i kušati vina koja su tipični predstavnici određene vinske regije. Kušati ćete sorte grožđa koje dolaze baš iz tipičnog i određenog podneblja, vinogorja ili položaja. To će vam može proširiti vaše znanje o vinu i pomoći vam da otkrijete nova omiljena vina i čujete za nevjerovatne vinske priče. Vinske degustacije obično vodi stručnjak za vino, sommelier, koji može podijeliti svoje znanje o vinu, i odgovoriti na sva vaša pitanja koja su vas uvijek zanimala o vinu. To može biti vrlo edukativno iskustvo za sve ljubitelje vina podjednako i za one koji tek svijet vina otkrivaju.

Ukoliko želite, wine tasting možete rezervirati i u nekoj od naših vinarija. Tu ćete imati priliku upoznati osobno proizvođača vina i susresti se iz prve ruke o vinu. Vinari pričaju fantastične priče. Zamislite kako je lijep osjećaj da sjedite sa vinarom, s čašom u ruci i slušate kako vam prenosi svoju strast i ljubav koju nosi u sebi. Vinar će i podijeliti detalje o proizvodnji i sva enološka pitanja koja vas budu zanimala. To je izvrsna prilika za razgovor s ljudima koji su strastveni u svom poslu i koji će rado odgovoriti na vaša pitanja.

Wine tasting možete sebi darovati ili ga iskusiti sa svojim prijateljima. U društvu je to sjajan način za jedan dobar i opušten provod a k tome edukativan. Vinske degustacije mogu biti društveno iskustvo koje možete podijeliti sa svojim prijateljima ili obitelji. Ovo je izvrsna prilika za druženje, upoznavanje novih ljudi i dijeljenje zajedničke strasti prema vinu.

Mnoge vinske degustacije se održavaju u restoranima, vinarijama ili drugim mjestima koja nude vino. To može biti izvrsna prilika da otkrijete nova mjesta za opuštanje i uživanje u vinu u ugodnom ambijentu.

Ukoliko želite imati nezaboravno iskustvo kušanja vina sa sommelierkom Jelenom, Pupitres je idealna adresa za nezaboravan wine tasting. Jelena wine tasting vodi stručno, sa puno znanja i strasti i otkriti će vam sve tajne kušanja vina.

Tako u Pupitresu možete izabrati nekoliko različiti wine tastinga.

Wine tasting vina Hrvatske

Wine tasting vina Novog svijeta ( Australija, Novi Zeland, Argentina,Čile…)

Wine tasting vina Starog svijeta ( Njemačka, Austrija, Francuska, Italija, Španjolska… )

Wine tasting vina Porto

Wine tasting slatkih vina

U Pupitresu vas uvijek očekujemo s osmijehom na licu i težimo tome da vam pružimo nezaboravno iskustvo. Na vama je samo da napravite rezervaciju a Jelena će vam pomoći odabrati koji je wine tasting idealan za vas, vaše prijatelje, obitelj ili poslovne partnere.