Tražite idealan prostor za proslavu božićnog domjenka? Želite ovih blagdana svojim zaposlenicima i poslovnim partnerima pružiti nezaboravno iskustvo? Onda je Pupitres – mjesto susreta vrhunskih vina i jedinstvene atmosfere, idealno za vas!

Pupitres blagdanski domjenak uključuje:

EKSKLUZIVAN ZAKUP LOKALA

Okupite svoje zaposlenike i poslovne partnere i priuštite im nezaboravnu večer u prostoru Pupitresa koji može primiti maks. 50 ljudi, kako biste na prigodan i jedinstven način proslavili nadolazeće blagdane.

VRHUNSKA VINA

Sommelierka Jelena Šimić Valentić s obzirom na vaše želje i predviđen budžet radi selekciju vrhunskih vina iz Hrvatske i svijeta koja će se kušati tijekom večeri te ova ponuda uključuje i “čašu dobrodošlice” (šampanjac, prosecco ili pjenušavo vino).

ŠVEDSKI STOL PUPITRESA ILI *CATERING USLUGA

Švedski stol Pupitresa uključuje: hrskave bruschette sa dimljenom gackom pastrvom, plate drniškog pršuta i najfinijih Gligora sireva, miks sezonskog voća i Pupitres keksiće. *S obzirom na želje i budžet postoji mogućnost angažiranja Catering usluge sa širom ponudom jela.

GLAZBENA PODLOGA

Prostor Pupitresa uključuje i razglas, te u skladu s vašim afinitetima može se složiti i posebna glazbena playlista koja će svirati za vaše goste.

REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO NA VRIJEME PUTEM:

E-maila: jelena@pupitres.hr

Poziva: 01/4848 568