Učitavanje mape...

MJESTO I VRIJEME
DATUM - 23/09/2022
18:30 - 20:00

LOKACIJA
PUPITRES BAR - BOUTIQUE VINSKE KULTURE

KATEGORIJA


ARHIVSKA VINA

 

Rijetke dragocjene boce vina uvijek nekako volimo više čuvati za posebne trenutke. A mi u Pupitresu svaki dan slavimo kao poseban dan. Zato želimo ta  posebna arhivska vina podijeliti sa Vama. Arhivska vina su vina koja mogu biti kvalitetna ili vrhunska i koja se čuvaju u podrumskim uvijetima pet ili više godina , od toga najmanje tri godine u boci.

Arhivska vina su jedinstvena vina, pomno njegovana u posebnim uvjetima, visoko su cijenjena. To su vina koja pijemo s poštovanjem. Nikako propustiti kušanje sedam vrhunskih arhivskih vina kolekcionarski berbi. To se iskustvo pamti za cijeli život. Vina će biti odabrana od sommelierke Jelene te će biti vina Italije, Hrvatske, Francuske, Španjolske, Njemačke, Portugala.

  • Učimo kako prepoznati finoću, dubinu, kompleksnost arhivskih  vina
  • Cijena vinske radionice iznosi 400,00kn po osobi
  • Mogućnost plaćanja gotovinom, svim karticama osim Amexa ili na transakcijski račun:  IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o.
  • Datum održavanja vinske radionice je u U PETAK 23.9.2022. s početkom u 18:30h
  • Adresa: Pupitres boutique vinske kulture Frankopanska 1, 10 000 Zagreb
  • Vrijeme trajanja radionice: cca 90 min
  • Upiti i rezervacije putem e-maila na jelena@pupitres.hr ili pozivom na broj: 01/4848 568 Veselimo se Vašem dolasku J
  • u slučaju da ne možete napraviti rezervaciju putem ove forme, nazovite Jelenu na 098/165 8073

NAPOMENA:Radionica se odvija u skladu sa svim preporučenim epidemiološkim mjerama. Molim  Vas da obavezno rezervirate Vaš dolazak putem ove kontakt forme ili na e mail: jelena@pupitres.hr jer jako pazimo na broj polaznika na radionici koji je smanjen  na duplo manji broj polaznika nego inače. Ukoliko ne možete doći, a najavili ste se, molimo otkažite dolazak  jer čuvam Vaše mjesto i odbijamo zbog toga druge polaznike,  računajući na Vaš dolazak.Hvala Vam, Jelena

REZERVACIJE

Rezervacije su zaključene za ovaj događaj.