Učitavanje mape...

MJESTO I VRIJEME
DATUM - 16/06/2021
18:30 - 20:30

LOKACIJA
PUPITRES BAR - BOUTIQUE VINSKE KULTURE

KATEGORIJA


ENES KIŠEVIĆ U PUPITRESU

Tematska večer vina i pjesme uz gostovanje našeg velikana Enesa Kiševića

 

Sa velikom radošću i ushićenjem, najavljujemo gostovanje Enesa Kiševića u našem Pupitresu. Enes Kišević je hrvatski književnik i dramski umjetnik, glumac i čovjek velikog blistavog  srca.  Prepoznat je ne samo po uvjerljivom i nadahnutom govorenju poezije velikih svjetskih i domaćih autora nego i po interpretiranju vlastitih stihova. Autor je tridesetak knjiga  te je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih pjesnika kako kod nas tako i u svijetu.

Večer je osmišljena na način da ćemo imati priliku biti u društvu Enesa i njegove obitelji. Pupitresom će odzvanjati stihovi poezije, kako Enesove tako i ostalih naših a i svijetskih poznatih pjesnika.

 

Na večeri će nam se pridružiti i Zrinko Kapetanić ,  interpretator poezije svjetskih pjesnika.  Kako će nam lijepo biti!

 

Večer će biti ispunjena vrhunskim vinima, a točit ćemo 101 vino od vina, po Jeleninom odabiru,  a poslužit ćemo  i selekciju sireva i pršuta.

Cijena vinske radionice iznosi 250 kn po osobi

Mogućnost plaćanja na transakcijski račun: IBAN: HR HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o., svim karticama ili gotovinom na dan radionice.
Datum održavanja vinske radionice je 16.06.2021. srijeda u 18:30h
Molimo vas da ne kasnite, jer ćemo se strogo pridržavati vremena početaka radionica
Adresa: Pupitres – boutique vinske kulture Frankopanska 1, 10 000 Zagreb
Upiti i rezervacije putem e-maila: ili jelena@pupitres.hr ili pozivom na broj: 01/4848 568 Veselimo se J

REZERVACIJE

Rezervacije su zaključene za ovaj događaj.