Učitavanje mape...

MJESTO I VRIJEME
DATUM - 28/10/2021
18:30 - 20:00

LOKACIJA
PUPITRES BAR - BOUTIQUE VINSKE KULTURE

KATEGORIJA


OLD PILOT’S GIN U PUPITRESU

 

 

Voliš gin? Kušaj i upoznaj najbolje!!!

Pupitres dovodi u goste  OLD PILOT’S GIN i njihove kreatore, Hrvoja Bušića i Tomislava Anadolaca.  Toliko smo ponosni na Hrvoja i Tomislava i njihov rad da nam je velika radost ugostiti ih u našem Pupitresu.  Hrvoje i Tomislav, dvojica su prijatelja i pilota koji su kreirali gin isključivo od hrvatskih sastojaka po svom guštu. I to ne bilo kakav gin. 2019.godine OLD PILOT’S GIN  proglašen je najboljim London dry ginom u SVIJETU. Svaka čast!!!

 

Hrvoje i Tomislav će nas naučiti što je gin i kako se proizvodi, koji su trendovi i zvijezde u gin svijetu, upoznat ćemo  najvažnije stilove gina te njihove posebnosti.  Kako kušati gin pravilno te kako napraviti najbolji gin & tonic? Koja je tajna i kako je nastao Old Pilots Gin, jedva čekamo otkriti kao i upoznati Hrvoja i Tomislava te ih ugostiti u našem Pupitresu.

Tomislav je rekao da nam stižu sa iznenađenjem –  virtuoz u pripremi koktela naš poznati barmen Filip Lipnik  koji će nam napraviti najfinijie koktele po njegovom izboru a šuška se po gradu da su izvrsni.

Mi ćemo se samo opustiti i uživati. Kušat ćemo:

LONDON DRY GIN
London Dry Gin pravi je primjer hrvatskog “craft” proizvoda destiliranog selekcijom, rukom branih, biljaka mediteranskog i kontinentalnog dijela Hrvatske.
BARREL AGED GIN
Nakon destilacije gin odležava u nekoliko hrastovih bačvi različitih volumena te pripreme spremnika. Karika koja nedostaje između whiskeya i džina.

 

 

  • Cijena tematske večeri gina iznosi 300,00kn po osobi
  • Mogućnost plaćanja gotovinom, svim karticama ili na transakcijski račun:  IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o.
  • Datum održavanja radionice je 28.10.2021. ČETVRTAK s početkom u 18:30h
  • Adresa: Pupitres boutique vinske kulture Frankopanska 1, 10 000 Zagreb
  • Vrijeme trajanja radionice: cca 90 min

Upiti i rezervacije putem e-maila na jelena@pupitres.hr ili pozivom na broj 01/48 48 568Veselimo se Vašem dolasku J

REZERVACIJE

Rezervacije su zaključene za ovaj događaj.