PROGRAM VINSKE OBUKE
- Pravilno posluživanje bijelih i crvenih vina
- Pravilno posluživanje pjenušaca
- Dekantiranje crvenih vina
- Tehnologija proizvodnje mirnih i pjenušavih vina
- Raspoznavanje vina i vinskih stilova
- Vježbanje mana vina i kako s njima postupiti
- Organoleptička analiza šest vina kroz stručnu terminologiju
- Osjetilna analiza jela s ciljem usklađivanja s vinom – grafički prikaz -vježba
- Kako se ophoditi prema gostu vježbajući i primjenjujući komunikacijske vještine u određenim situacijama
- Vinogradarstvo i vinarstvo u Hrvatskoj i svijetu
- Kako se koristiti vinskom kartom,kako je ažurirati te kako prodavati i preporučiti vina gostu
- Korištenje i upoznavanje sa vinskom kartom
- Osnove vinske kulture i bontona stola
- Najpoznatija vina Hrvatske i svijeta
- Najpoznatiji proizvođači vina u svijetu
|
POJEDINOSTI
- Datum održavanja: 6. i 7. 3. 2017.
- Mjesto održavanja: Masarykova 18, Pupitres boutique vinske kulture ( u sklopu restorana Apetit City), Zagreb Vrijeme obuke: s početkom u 17h, završetak u 21h
- Vinska obuka traje 2 dana, svaki dan po 4 sata
- Kušaju se i analiziraju tri vrste vina svaki dan obuke
- Polaznik dobiva CERTIFIKAT uz objašnjenje programa kojeg je savladao
- Vinski trening se provodi pod stručnim vodstvom sommelierke Jelene Šimić Valentić
- Svaki od polaznika dobiva bocu pjenušca i bijelog vina kojeg će savladati pravilno otvoriti
- Molim Vas prijave najkasnije 4 dana prije početka obuke prijavom putem e-maila na adresu: pupitres@pupitres.hr ili pozivom na broj 098/1658073
- Cijena stručne vinske obuke po osobi iznosi 1100,-kn + PDV dok je uplatu potrebno izvršiti tri dana prije održavanja obuke na transakcijski račun broj HR9224020061100804521
Slobodno nam se obratite s Vašim pitanjima
jelena@pupitres.hr |
Leave A Comment
You must be logged in to post a comment.