Učitavanje mape...

MJESTO I VRIJEME
DATUM - 29/08/2020
18:30 - 20:30

LOKACIJA
PUPITRES BAR - BOUTIQUE VINSKE KULTURE

KATEGORIJA


Tematska vinska večer u Pupitresu

Vino & kokteli

Pred nama su vrući dani i tople, senzualne ljetne noći. Idealno vrijeme da potražimo osvježenje  u lijepom ambijentu (kontinentalnom ili morskom), u dobrom društvu (ili sami – zašto da ne) uz dobru, hladnu kapljicu.
Spajamo  ljetni hedonizam i vina na jedan drukčiji, uzbudljiviji način.
Pred vama je radionica VINO I KOKTELI. I ne, ovdje ne govorimo o razvodnjenim, lošim i šarenim šećernim vodicama. Naše vinsko putovanje nas vodi u čarobni svijet ozbiljnih koktela, kako klasika tako i modernih craftova, koji sljubljuju vino s raznim sastojcima te u toj čudnovatoj pretvorbi kreiraju novi, posebni doživljaj.
Na radionici ćemo naučiti raditi 4 koktela: s pjenušavim, mirnim, fortificiranim i aromatiziranim vinom. Usput ćemo nešto naučiti o povijesti koktela, o tim različitim tipovima vina koje ćemo koristiti te novim trendovima u svijetu vina i koktela. I najvažnije – naučit ćemo raditi te koktele, naučit ćemo nešto o najvažnijim principima pri izradi koktela, sastojcima, čašama, ukrašavanju itd…
Vjerujemo da ćete nakon ove radionice odmah poželjeti primijeniti stečeno znanje na nekom ljetnom partyju, druženju ili ljetovanju.
U svijet koktela će nas odvesti prijatelj i stručni suradnik Pupitresa  –
Jure Andrijašević, Wine & Spirits Education Trust L 3
Datum radionice: 29.08.2020. subota u 18:30h
Cijena radionice je: 350kn
Plaćanje možete izvršiti gotovinom na licu mjesta ili putem našeg IBAN računa HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o. Opis plaćanja: vino i kokteli 
Veselimo se vašem dolasku na jednu kreativnu, edukativnu i doista zabavnu, a mogli bismo reći (zašto da ne, ljeto je)  sexy radionicu. Prijave su otvorene – veselimo se vašem dolasku.
Prijaviti se možete na: jelena@pupitres.hr ili pozivom na broj 098/ 165 8073
Pupitres boutique vinske kulture se pridržava svih propisanih mjera u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom.

REZERVACIJE

Rezervacije su zaključene za ovaj događaj.