Učitavanje mape...

MJESTO I VRIJEME
DATUM - 12/02/2022
18:00 - 20:30

LOKACIJA
PUPITRES BAR - BOUTIQUE VINSKE KULTURE

KATEGORIJA


WINE & TANGO

Dragi naši vinoljupci, dva dana prije Valentinova smo za Vas kreirali nezaboravnu večer punu vrhunskih vina, strastvenog plesa u predivnom ambijentu Pupitresa.  Prijavite se na ovu sjajnu plesno – vinsku večer koja će Vam ostati u sjećanju za cijeli život. Vi trebati biti samo hrabri i odvažni i prijaviti se a mi ćemo Vas naučiti i dozvoliti Vam da se prepustite našem vodstvu. Nije potrebno iskustvo plesanja potrebna je samo velika želja i volja.

Večer sparivanja vina i plesnog pokreta. Vaša čula i okuse te plesne pokrete odvesti ćemo na putovanje kroz Argentinu.

Proizvodnja vina u Argentini traje više od 450 godina, te broji više od 1500 vinarija, od kojih je gotovo većina smještena u samoj Mendozi. Mendoza je najveća vinarska pokrajina Argentine (velika je gotovo kao Njemačka), smještena zapadno od glavnog grada Buenos Airesa. Vinogradi su rasprostranjeni na više od 160 000 hektara površine. Vinove loze sazrijevaju u pravim pustinjskim uvjetima, a uspijevaju dati grožđa vrhunske kvalitete samo zbog dva Bogom dana uvjeta – visokih nadmorskih visina i prirodnog natapanja površine zemlje prilikom rastapanja snijega s planina. Inače bi se vinova loza vrlo brzo osušila.
Argentinski tango dio je kulturnog nasljeđa Argentine. Korijene vuče iz Španjolske. Formirao se u ples početkom 19. st u predgrađu Buenos Airesa, u početku su ga izvodile samo žene kasnije se počinje plesati u paru.

Do kraja večeri napunit ćemo vas samopouzdanjem i osvojiti taktovima argentinskog tanga . Kušati će te 4 različita vina  prema preporuci sommelierke Jelene te savladati osnovne korake ovog senzualnog plesa prema izboru instruktorice Sandre.
Za dodatnu motivaciju serviramo ukusne zalogajčiće.

Cijena vinske radionice iznosi 450,-kn po osobi
Mogućnost plaćanja gotovinom ili na transakcijski
račun – IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o
Datum održavanja vinske radionice je
SUBOTA  12.02.2022. od 18h do 20:30h

Adresa: Pupitres, boutique vinske kulture,
Frankopanska 1 10 000 Zagreb
Upit i rezervacije putem e-maila na
jelena@pupitres.hr ili na broj: 01/4848 568

DRESSCODE: udobna obuća, bez gumene potplate
Naša vrata su otvorena za sve željne novih znanja i vještina bili vi u paru ili solo.

REZERVACIJE

Rezervacije su zaključene za ovaj događaj.