Učitavanje mape...

MJESTO I VRIJEME
DATUM - 14/05/2022
17:00 - 20:00

LOKACIJA
PUPITRES BAR - BOUTIQUE VINSKE KULTURE

KATEGORIJA


Najbolji način da provedete ugodnu i edukativnu večer u dvoje, prijateljima, ili društvom je tematska radionica sparivanja vina i plesa. Razigrana i nasmijana sommelijerka Jelena Šimić Valentić odvesti će vas na putovanje u svijet vina te vaša nepca oplemeniti bogatim aromama selekcije pomno izabranih vina. Naš rasplesan tim biti će veseo suputnik te vas naučiti plesnim koracima brižno odabranim kako bi vam pružili čarobno putovanje u vinsko – plesni svijet. Jer putovanje u dvoje ili  u društvu je uvijek zabavnije.

Ovaj puta za vas smo pripremili lagana aromatična vina koja se savršeno stapaju sa proljećem. Kao bi iza vas ostala večer za pamćenje kušati će te 4 vina po izboru naše Jelene te kao bi ispunili te kreirali harmoniju uz 4 vina povezati ćemo 4 plesa te vam stvoriti večer punu uspomena.

Slobodno nam se pridružite bez straha i predrasuda kod nas su vrata otvorena za sve. Bili da ste sami, u dvoje ili sa društvom. Jedno sa čime se trebate naoružati su dobra volja i osmijeh na licu. Za sve ostalo pobrinuti će se Jelena i Sandra.

DRESSCODE: udobna obuća, bez gumene potplate
Cijena vinske radionice iznosi 350,-kn po osobi, a radionica počinje u 17 h u subotu 14.05.2022.

Mogućnost plaćanja gotovinom ili na transakcijski račun – IBAN: HR9224020061100804521 Pupitres d.o.o
Adresa: Pupitres boutique vinske kulture, Frankopanska 1,
10 000 Zagreb
Upiti i rezervacije putem e-maila na jelena@pupitres.hr ili
na broj: 01/4848 568
NAPOMENA:. Molimo Vas da obavezno rezervirate Vaš dolazak putem ove kontakt forme ili na e mail: jelena@pupitres.hr jer jako pazimo na broj polaznika na radionici. Ukoliko ne možete doći, a najavili ste se, molimo otkažite dolazak telefonom jer čuvamo Vaše mjesto i odbijamo zbog toga druge polaznike, računajući na Vaš dolazak. Hvala Vam, Jelena & Sandra

 

REZERVACIJE

Rezervacije su zaključene za ovaj događaj.